Los Angeles staat bekend om zijn uitstekende winkelscène, die vooral te danken is aan de Hollywood-sterren die consequent de nieuwste en de beste mode nodig hebben. Scherp winkelend publiek haalt het meeste uit de stad door te plannen voordat ze met winkelen beginnen. De stad heeft een aantal van de beste winkelgebieden en winkelgebieden van het land.

Enkele van de beste winkelgebieden en winkelcentra van Los Angeles worden hieronder vermeld.

Als geld echt geen probleem is, maak dan een wandeling door de eersteklas en trendy winkels aan Rodeo Drive in Beverly Hills. Dit winkelgebied staat bekend als de locatie van de succesvolle Pretty Woman-winkel van Julia Roberts. Ze hebben hier de beste retailers – waaronder Cartier, Gucci en Tiffany.

Een andere chique winkelstraat is Robertson Boulevard die door de opgenomen steden West Hollywood, Beverly Hills en Culver City loopt. Deze straat heeft een recente grote introductie gezien van exclusieve winkels, merkkleding en juweliers zoals Kitson Boutique, Curve, Agnes B, Erica Courtney, Lisa Kline en Beach Bunny Swimwear. De Melrose Avenue tussen San Vicente Boulevard en La Brea Avenue speelt ook in op de behoeften van een vergelijkbaar publiek.

De Third Street tussen La Cienega Boulevard en La Brea Avenue is een winkelgebied dat bekend staat om zijn unieke cadeauwinkels en speciaalzaken. Er is een behoorlijk speciale winkelplaats nodig om een ​​Californiër binnen te houden. Er zijn tal van overdekte winkelcentra in de stad die zijn gebouwd van de jaren 1950 tot de jaren 1970. Enkele van de beste overdekte winkelcentra van de stad Los Angeles zijn:

Het South Coast Plaza, dat 128 hectare beslaat, omvat twee afzonderlijke binnenwinkelcentra en verschillende buitenruimtes. Dit is de grootste en meest bezochte van alle winkelcentra in het land.

Het Beverly Center, gelegen tussen Beverly Hills en Hollywood, heeft meer dan 160 merkwinkels en een bioscoop met 13 schermen. Designerkleding, accessoires, gadgets en schoenen in overvloed – deze one-stop-shop heeft voor elk wat wils.

De belangrijkste attractie van het winkelcentrum Hollywood en Highland is het Kodak Theater, waar de Academy Awards Ceremonies plaatsvinden. Het centrum, gelegen in het hart van het toeristische gedeelte langs Hollywood Boulevard, heeft vijf niveaus met bijna 100 winkels en restaurants, een bowlingbaan, een nachtclub en 6 theaters. Het Del Amo Fashion Center bevindt zich in Torrance, Californië en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de stranden Redondo, Hermosa en Manhattan. Dit is het grootste winkelcentrum in het westen van de Verenigde Staten met 350 warenhuizen, drie foodcourts en 12.500 parkeerplaatsen.

Voor de meesten van ons is het hoogtepunt van elke reis de winkelervaring. Deze geweldige stad herbergt de nieuwste en actuele vogues en stijlen en is versierd met winkelcentra die zelfs de nauwgezette shopaholic tevreden zouden stellen. Elke complete Los Angeles Shopping Guide helpt u niet om de winkelcentra in de stad te lokaliseren.

Als u direct vanaf het vliegveld uw boodschappen wilt doen, kunt u het beste de Airport Car Rentals in Los Angeles gebruiken, uw one-stop-bron voor voordelige hoteltarieven in Los Angeles en ook voor meer informatie over goedkoop vervoer in en rond de stad.

Met de meeste van deze winkelcentra in de buurt van hotels, is gemakkelijke toegang geen probleem. De hotels hebben ook een band met de verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven in Los Angeles en vice versa, die u verder kunnen helpen geld te besparen op reizen in Los Angeles.