Laagjes

De eerste trend gaat om het maken van laagjes. Hiermee bedoelen we niet alleen laagjes maken met kleding, want dit kun je ook doen met sieraden. Dit kun je met van alles doen, colliers, armbanden en zelfs ringen.

Maar let op! De truc is namelijk om maximaal 4 laagjes te creëren van verschillende lengtes.

Hierdoor blijft het er nonchalant uitzien, maar ziet het er niet chaotisch uit. Wees ook niet bang te spelen met verschillende diktes van de materialen die je gebruikt.

Door verschillende tinten van materialen met elkaar te gebruiken ontstaat er een mooi contrast dat op dit moment helemaal hot is.

Combineer bijvoorbeeld een wat grovere brede armband met verschillende kleinere armbanden, dit zorgt voor een speelse maar toch goed samengestelde pols.

ROSÉGOUD

Een trend die in dit jaar ook groter wordt en zeker optrekt is het gebruik van roségouden sieraden. Eigenlijk alles rosé valt binnen deze trend. Dit kan een prachtige diamanten ring zijn, maar ook een uitbundige diamanten roségouden armband. Roségoud hoeft niet alleen gedragen te worden, maar kan ook goed gecomineerd worden. Combineer roségoud bijvoorbeel met geelgoud en een beetje witgoud voor een speelse en spontane look.

Het mixen van verschillende vormen kleuren en materialen is helemaal hot dit jaar!

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/leren-armband/

En ook het gebruik van diamanten en goud speelt een grote rol.


KLEINE RONDE OORSIERADEN

Deze trend, kleine ronde oorsieraden, is vrij nieuw en stroomt mee van de zomer naar de herfst. Het is geen wonder dat deze trend opkomt. De oorhangers zijn namelijk simpel, makkelijk te combineren en passen bij vrijwel elke vrouw. Dit soort oorsieraden zien we vaak in het witgoud of zilver maar ook steeds vaker in het geel- en roségoud.

MINIMALISME

Deze trend met minimalistische  materialen begon eigenlijk in de winter, maar blijft deze zomer.

In deze zomer voeren verschillende kleuren en symbolen de boventoon, bijvoorbeeld ananassen en palmbomen. Dit seizoen draait het voornamelijk om strakke lijnen met materialen zoals goud, zilver en roségoud.

Een ander voorbeeld is een dunne, eenvoudige witgouden slavenarmband. Het perfecte voorbeeld van een simpele maar toch klassieke minimalistische armband.

ikbensieraden.nl

Niet alleen armbanden zijn dit seizoen trending, maar ook sieraden zoals een basic collier of een grove gouden ring is helemaal hot dit jaar!. De Basics witgouden ring is een goed voorbeeld voor deze trend, samen met de ringen van Ensemble. Deze zijn strak, eenvoudig en erg makkelijk te combineren.

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/mannen-armband/

Al met al wordt het dus een seizoen met kleine, gestapelde en gemixte uit goud vervaardigde sieraden. Tevens is crème aankomend seizoen een veel voorkomende kleur. Truien, broeken maar ook jassen zullen veel in deze kleur verschijnen. Roségouden sieraden staan erg mooi bij crème omdat het de warmte naar voren haalt met een klassieke en modieuze uitstraling als gevolg. Vaak wordt beige gepaard met witte en bruine kledingstukken. Een andere modetrend die aankomend najaar veel voorkomt, is kattenvacht. Vooral bruine en zwarte katachtige patronen gaan veel voorkomen. Gouden minimalistische sieraden staat hier het mooist bij. Zo wordt de outfit niet te overheersend en blijft het chic.